Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Csokik
Kiegészítők
 

Szállítás, fizetés

Az újra bevezetett korlátozásokra tekintettel 2020. november 10-től azok visszavonásáig a következő rendben dolgozik üzletünk:

- Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 12-19 óra között.
- Preferáljuk a Webshopos rendelést, az üzletben egyszerre csak két vendég tartózkodhat.
- Vásárlóinkat maszkban fogadjuk, kérjük Ti is hordjátok!
- Üzletünkben a rendelések változatlanul átvehetők a fenti rend betartásával.
- A webshopos kiszállítást kontaktmentesen végezzük.


A Finesse.hu weboldalán megrendelt árut a következő módokon fizetheted ki és veheted át:

1. Miután rendelésed befutott, kapsz egy visszaigazoló e-mailt. Ez csak annyit jelent, hogy rögzítettük azt. Ha a rendeléssel minden rendben van, egy munkanapon belül kapsz egy másik e-mailt, amiben az áruk kifizetésére hívunk fel.

Ha rendeléseddel bármilyen probléma merül fel (pl. nem tudunk valamely árut biztosítani), munkatársunk megkeres telefonon. Ha rendelésedet fenntartod, közösen módosítjátok azt.

Fontos: Amennyiben rendelésedet még nem fizetted ki, de újabb rendelést adsz le, munkatársunk megkeres a rendelések összevonása miatt. Ez egészen addig így lesz, ameddig az egész rendelést egyben ki nem fizetted. Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, hívd Ügyfélszolgálatunkat.

Amikor kifizetted az árut, elindítjuk csomagodat a célállomásra, azt megkapod 2 munkanapon belül. Amennyiben olyan árut kértél, amelynek megjegyzés rovatában a „Csak rendelésre” felirat szerepelt, ez az idő 5 munkanap.

2. Áruátvételi módok:

- Átveheted a már összekészített árut fő üzletünkben, a 1081 Budapest, Kenyérmező u. 6. szám alatt, nyitvatartási időben, hétfőtől péntekig 11 és 18 óra között. Ez esetben természetesen nem kell szállítási díjat fizetned.

- Kiszállítást kérsz magyarországi címmel. A kiszállítás díja ez esetben 1.500 Ft bruttó összeg. Amikor rendelésedet összeállítod, a rendszer ezt a díjat – a megfelelő mód bejelölése után – automatikusan hozzáadja a fizetendő összeghez.

Fontos: A rendszer külön kezeli a budapesti és a vidéki kiszállítást annak ellenére, hogy annak díja azonos. Ez azért van így, mert csak budapesti szállítás esetén van mód a futárnak történő fizetésre.

Amenyiben külföldi szállítást kérsz, arra egyedi ajánlatot adunk. A legjobb ha megkeresed e-mailben vagy telefonon ügyfélszolgálatunkat.

3. Fizetési módok:

- Készpénzes vagy bankkártyás fizetés üzletünkben: Amennyiben ezt az átvételi módot választottad, az árut helyben fizeted ki. Fontos: egyes esetekben előfordulhat, hogy munkatársunk megkér, hogy az összeget előre utald át a megjelölt bankszámlaszámra. Ez akkor fordulhat elő, ha rendelésed tárgya nagyon különleges.

- Átutalod rendelésed összegét az alábbi bankszámlaszámra:

Mountner & Pitman Kft.
Bankszámlaszám: 10400140-50526686-53831000
Hivatkozás: az e-mailben kapott visszaigazolás sorszáma. (Ez utóbbit – a félreértések elkerülése végett – mindenképpen tüntesd fel.)
Fontos: Az árut csak akkor indítjuk el, ha az összeg jóváírásra került számlánkon. Ez akár több munkanap is lehet.

- Az áru ellenértékét a futárnak fizeted ki. Ez csak budapesti kiszállítások esetében lehetséges.
Fontos: Alkohol tartalmú áruval kizárólag 18. életévüket betöltött megrendelőket tudunk kiszolgálni, azaz a futár kétség esetén a megrendelő életkorának igazolását kérheti az áru átadása előtt. 18 év alatti személynek szeszesital tartalmú csomagot nem adhat át a futár. 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT