Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Csokik
Kiegészítők
 
Szent Donát Birtok
Szent Donát Csopak Hegybor 2019
100% olaszrizling a Berekhát, Slikker és Nagykút dűlőkből. Az illatban zöld gyümölcsök és fehér húsú barack jelenik meg. Ízben visszafogott aromatika, elegáns termőhelyi karakter fedezhető fel, közepest testtel és penge savakkal alátámasztva. A lecsengés frissítő és hosszan sós.
Alk: 13% Egységár: 2 990 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 990 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Magma 2015
Közepesen mély megjelenésű kékfrankos. Nagyon kulturált és elegáns illat, mégis telt és krémes, amelyben a gyümölcsökön túl finom tűzköves mineralitás is érezhető. Kóstolva lendületes savszerkezetet kapunk, szép fajtajelleget borssal és szilvával. A hordóhatás csak érintőleges, tanninja nem sok, az is csiszolt. A lecsengést inkább a gyümölcs vezérli.
Alk: 12.5% Egységár: 4 790 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 4 790 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Szent Donát Parcella 2017
Közepes citromsárga színvilág, azonnal fellépő fajtajelleg és termőhely az illatban. Az utóbbi olyan tömörséget biztosít, amely ritka a magyar bor szcénában. A bor nem a gyümölcsről vagy a fűszerről szól (pedig az is van), hanem a karakterről és a struktúráról. Savszerkezete tökéletes, arányai szintúgy, a bor feszes és elegáns, tömörsége és szájbetöltése ellenére. Alig hihető hogy ennél komolyabb minőséget elő lehet állítani magyar fehérborban. BORIGO 93 pont
Alk: 13% Egységár: 6 390 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 6 390 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT