Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Párlatok
Kávék
Csokik
Olajok, Öntetek
Teák
Sörök
Kiegészítők
 
Szeleshát Szőlőbirtok
Szeleshát K2 Kékfrankos 2016
Közepesen intenzív, tankönyvi kékfrankos illat, amelyben a fekete bogyós gyümölcsöket a feketebors és egy finom zöldfűszer készlet egészíti ki. Kóstolva remek egyensúlyt mutat, savai jók, tanninja finom de élénk, a bor fiatalos hatást kelt annak ellenére, hogy gyümölcsei alapvetően érettek. Közepesen hosszú tétel, amit jó inni.
Alk: 12.5% Egységár: 2 180 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 180 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szeleshát Pinot Noir 2015
Lassan nyíló piros bogyós gyümölcsök mellett egy kellemes szegfűszeges, fahéjas illat is megjelenik. Kóstolva könnyed szerkezet, szép savak, az egész bornak van egy könnyed hangulata, a gyümölcsösség az uralkodó, de a fűszeres felhang is megjelenik. A lecsengés közepesen hosszú.
Alk: 12.5% Egységár: 2 480 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 480 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szeleshát Merlot 2015
Érdekes illat, ahol a meleg, mediterrán jegyek és gyümölcsösség mellett állandóan jelen van egy azt kompenzáló ásványos elegancia. Kóstolva vibráló karakter, tökéletes egyensúly. A gyümölcsös, főleg meggyes vonal mellett jelentős fűszeresség és egy ásványos vibrálás is felbukkan, ami egyedivé teszi ezt a tételt. Elegáns, nagy bor hosszú lecsengéssel.
Alk: 13% Egységár: 2 480 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 480 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szeleshát Syrah 2015
Lendületes illatvilágában érett gyümölcsösséget érezhetünk, de mellette megjelenik egy keleti fűszeres vonulat is. Kóstolva vibráló szerkezetet kapunk, teste közepesnél komolyabb, tanninja karakteres, hordóhasználata jó.
Alk: 12.5% Egységár: 2 890 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 890 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szeleshát Kadarka 2016
Világos, áttetsző rubin színvilág lilás széllel. Illata klasszikus fajtajelleget hordoz, ribizlivel, málnával, felismerhető termőhelyi karakterrel. Friss, üde hatást kelt. Kóstolva is ez utóbbi a meghatározó, savszerkezete remek, arányai jók, gyümölcsössége szájban is intenzív, nagyon szép. Karcsú, barátságos, tartalmas bor, ilyen egy friss, precíz, jó ivású kadarka!
Alk: 13% Egységár: 2 890 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 890 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT