Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Csokik
Kiegészítők
 
Németh János Pincészet
Németh János Porkoláb Cuvée 2013
60% cabernet sauvignon és 40% merlot házasításából készült bor, amely nevét a kiváló adottságú területről kapta. Intenzív illatában kakaóbab és csokoládé, aszalt szilva és szeder jelenik meg. Kóstolva telt és sűrű, szép tanninszerkezettel és kissé talán lágynak ható savérzettel, ellenben a gyümölcsössége mindenért kárpótol.
Alk: 14.5% Egységár: 3 390 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 390 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Németh János Cabernet Sauvignon 2013
Közepesnél mélyebb, szinte az átláthatatlan rubin színbe hajló bor, vastag koronával. Illata telt, fajtajelleges, érett, sok fűszert vonultat fel. Szájban kerek, jó savakkal, mögötte rendezett tanninnal. Íz jegyeiben a fűszereket túl friss fekete szeder jelenik meg. Díszítésébe kicsit belenyúl egy törkölyös jelleg, mégis összességében kerek egészet alkot. Hosszú, telt bor.
Alk: 14.5% Egységár: 4 290 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 4 290 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Németh János Cabernet Franc 2013
Nehezen nyíló illatában a fekete szeder és -áfonya tűnik fel elsőre, majd földesség és mintha ott lenne a pinotage-os égetett gumi is a háttérben, de nem zavaró. A kortyban igazi szekszárdi karakter köszön vissza, rengeteg gyümölccsel és pikáns fűszerekkel. Enyhe alkohol hangsúly, jó tannin, talán picit fiatal még. Hosszú, gyümölcsös lecsengéssel távozik.
Alk: 14% Egységár: 4 290 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 4 290 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT