Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Párlatok
Kávék
Csokik
Olajok, Öntetek
Teák
Sörök
Kiegészítők
 
Laposa Borbirtok
Laposa Birtok Szürkebarát 2017
Illata közepesen intenzív, réti virágokat, citrusokat, almát, egrest és pici mineralitást hordoz. Kóstolva finom savakat, jó egyensúlyt, szikár szerkezetet kapunk. Ízjegyei a friss zöld gyümölcsök és a vibráló citrusok. Közepesnél picit rövidebb lecsengéssel távozik.
Alk: 12% Egységár: 2 150 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 150 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Laposa Birtok KőKövön Furmint 2016
Világos megjelenés, intenzív illatvilág, benne határozott gyümölcsösség barackkal, nem egészen érett körtével, egressel, citrusokkal, gyógynövényekkel, érintésnyi ásvánnyal. Kóstolva tökéletes egyensúlyt kapunk, precíz szerkezetet, csiszolt éleket, valamint az illatban is érzett sokrétűséget. Szinte tökéletes arányok minden értelemben. Sós lecsengés.
Alk: 12.5% Egységár: 3 180 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 180 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Laposa Birtok 4 Hegy Olaszrizling 2017
Lendületes illatvilág, benne friss citrusosság, de egres, őszibarack és zöldalma is. Szájban még szebb, savai harsányak, szerkezete feszes, annak ellenére, hogy pici édességérzet kerekíti. Mineralitása és a zöldfűszerek tovább színesítik az ízvilágot. Hosszú és elegáns.
Alk: 13% Egységár: 3 190 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 190 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Laposa Birtok Nagy-Somlói Juhfark 2016
A pincészet somlói területtel is rendelkezik, ez a juhfark pedig egy tankönyvi tétel: halványsárga szín, illatában az összetéveszthetetlen somlai jegyek dominálnak, intenzív virágossággal keveredve, penge savak és hosszú lecsengés jellemzi.
Alk: 13% Egységár: 3 280 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 280 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Laposa Birtok Apukám Világa Olaszrizling 2016
Világos szalmasárga színvilág, a közepesnél intenzívebb illat, amelyben az olaszrizling fajtajellege a meghatározó, de jól érezhető a friss gyümölcs és az ásvány is. Szájban telt szerkezetet kapunk, de ez a szerkezet modern és precíz, savai élénkek. Ízvilága csábítóan gyümölcsös, de a pici édességérzet és a sós mineralitás klasszul egyensúlyozzák egymást.
Alk: 13% Egységár: 4 480 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 4 480 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT