Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Csokik
Kiegészítők
 
Homola Pincészet
Homola Furmint 2015
Közepesen élénk illat, friss szőlővel, egy izgalmas gyógynövényes vonallal, fehér szirmú virágokkal, elegáns hordófűszerrel és ásványos érintéssel. Kóstolva remek savkészletet kapunk, egyre erősödő sós mineralitással és élénk gyümölcsökkel.
Alk: 12% Egységár: 2 890 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 890 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Homola Hajnóczy Olaszrizling 2016
Alma, körte, őszibarack, némi vanília és fűszerek az egyébként közepesen intenzív illatban. Kóstolva nagy test, gyönyörű savak, az ízképben a gyümölcsösség és a fűszerek mellett már egy vibráló minerális jelleg is felbukkan. Hosszú lecsengés, elegáns kivitelezés.
Alk: 12.5% Egységár: 3 590 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 590 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Homola Paloznak 2015
Olaszrizling válogatás a Kis-hegy dűlőből. Izgalmas illat szép fűszercsokorral, majd a nyitány után elegáns gyümölcsösséggel. Kóstolva is az elegancia a kulcsszó, közepes test, kerek savak, nagyon egyben van. Ízében intenzív és kristálytiszta gyümölcsösség, a háttérben csipetnyi fűszerrel megbolondítva. Tökéletes egyensúly, közepesen hosszú lecsengéssel.
Alk: 12.5% Egységár: 4 190 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 4 190 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Homola Sáfránykert Olaszrizling 2016
Közepesnél halványabb, élénk citromsárga, zöldes érintéssel. Illata elég határozott, vaníliás, fehér virágos, akáccal, fehér rózsával, és tömény citrusossággal kiegészítve. Nagyon jó egyensúlyú, friss bor, elegáns hordóhasználattal. Nem túl testes, mégis ez előnyére válik, eleganciája könnyeddé, jól ihatóvá varázsolja. Jó arányok!
Alk: 12.5% Egységár: 5 290 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 5 290 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Homola Cabernet Franc 2013
Visszafogott az illata, benne jól kivehető földes-minerális jelleg, amely mögül egyfajta tömör gyümölcsösség kandikál kifelé. Kóstolva újra a tömörség az első szó, ami eszünkbe jut, annak ellenére, hogy finom savai röptetik, csersavai finoman húzzák a kortyot. Szájbetöltő, nagyon komoly struktúrával rendelkező tétel, amelybe a gyümölcsök is jelentősek, mégsem róluk szól a történet.
Alk: 13.5% Egységár: 5 390 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 5 390 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT