Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Párlatok
Kávék
Csokik
Olajok, Öntetek
Teák
Sörök
Kiegészítők
 
Bencze Családi Birtok
Bencze Birtok Virgo 2014
A finom seprős érleléskor keletkező krémes karaktert és az erjedés után megmaradt cukortartalmat jól ellensúlyozza a magas savtartalom. A szomorú évjárat ellenére különleges fehér pinot noir született.
Alk: 12% Egységár: 2 850 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 850 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Bencze Birtok Pinot Noir 2015
Közepesen mély rubin megjelenés, enyhén barnás széllel. Illatában finom fajtajelleg cseresznyével, gyógynövényekkel, érintésnyi fűszeres háttérrel. Kóstolva remek savkészlet, feszes, de csiszolt csersav, érett piros bogyós gyümölcsök garmadája és egy kevés csonthéjas. Fiatal kora ellenére már most is nagy élvezetet nyújt.
Alk: 13% Egységár: 3 690 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 690 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Bencze Birtok Hárslevelű 2017
Halvány citromsárga megjelenés, víztisztába hajló széllel. Illata rendezett, a virágok játsszák a főszerepet, de vannak itt citrusok és sárga húsú barack is. Ízében teljesen hasonló az illattal, mindezt elegáns ásványos karakter teszi lendületessé. Hosszú, légies, jó beltartalmú bor.
Alk: 12% Egységár: 3 990 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 990 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Bencze Birtok Chenin Blanc 2017
Közepesen élénk illatában elegáns gyümölcsösség, pici sárgadinnyével, barackkal és mangóval. Kóstolva gyönyörű ásványos karakter, mellette alma, barack, a háttérben menta. Közepes test, hűvösen elegáns hangulat, gyönyörű mentás-körtés-almás ízjegyek. Hosszú, elegáns lecsengés.
Alk: 12.5% Egységár: 4 350 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 4 350 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Bencze Birtok Riesling 2017
Világos szalmasárga megjelenés, intenzív, egyszerre csábító és kulturált illat, amelyben tobzódnak a gyümölcsök (egres, barack, alma, déligyümik is), de van kamilla és egyéb gyógynövények is. Szájban lendületes, de finom savkészlet, pici édességérzet, finom, légies szerkezet, elegancia. Komoly ásványosság, gyógynövények, pici petrol és gyümölcs. Kivételes, német stílusú, remek bor.
Alk: 12% Egységár: 4 750 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 4 750 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT